pátek 9. září 2011

Bienvenidos a Islas Canalias

Říjen: Skoro od začátku jsem čekal až budeme mít doma internet, že pak spachtím tohle všechno vklidu doma u kávy. Měsíc je pryč a internet furt není. A aby to co se tady občas vyskytne bylo alespoň troch aktuální, sedím teď v Mekáču mezi vřeštícíma harantama na wifi. Pachuť hambáče v úsetech mě nutí zamyslet se nad dalším telefonánem do Vodafonu, našeho "poskytovatele" ADSLka.

A o čem vlastně točí tenhle bulvární plátek? Těžko říct. Ze dne na den se bude živit klepy, drby, chmury, životními příběhy nejrůznějších lidí, celebrit a hvězd, které svítí a zhasínají na tomto zhýralém ostrově na samotném okraji Afriky. Na Gran Canalii. A nejen zde, ale i na šesti dalších hroudách ztvrdlé lávy a vůbec v celém časoprostoru i mimo něj. 
Jiní v tom mohou vidět elektronickou verzi "můj milý deníčku", to abych nemusel dokola psát emaily jak se mám a co dělám. Taky bych to jednou sám nerad zapomněl. 
V neposlední řadě bude tento plátek přinášet info o místní kultuře, lezenici, o všech těch kvacích, zkorodovaných nýtech po půl metru, dlouhých nástupech a krátkých výstupech. Samozřejmě vše ve stínu chobotů AsuaaČaje a blokera Pokáče a jeji slovutných plátků Casnacaj a Pok-blok.  

Pues, bienvenidos a GranCan, la isla de puta madre!


1 komentář: